Locație ideală

Aflată la 10 minute de centrul orașului, pe DN 15 la ieșirea din Piatra Neamț spre Bicaz, Vila Turistică Ayan reprezintă locul ideal de cazare pentru turismul de afaceri și petrecerea timpului liber.

Ambient exclusiv

Atmosfera familială și grija pentru oaspeți imprimă un anumit stil vilei noastre.

Extrem de spațioase, camerele noastre se disting prin simplitatea și funcționalitatea elementelor de design. Culorile în tonuri calde oferă oaspeților o atmosferă de confort și lejeritate.

Ospitalitate excepțională

Tratăm toți oaspeții noștri cu cel mai mare respect, ospitalitate și căldură pentru a se bucura de spațiul creat pentru bunăstare și confort.

Camerele noastre vă așteaptă cu tot ce este necesar pentru a vă oferi un loc familiar pentru relaxare sau pentru muncă.

Dotări & Facilități

Construită pentru a oferi căldura, liniștea și intimitatea dorită de fiecare din noi, Vila Turistică Ayan vă pune la dispoziție 22 camere & 4 apartamente confortabile și elegante.

Fiecare cameră este dotată cu cele mai moderne modalități de comunicare: semnal 4G, internet wireless gratuit, full HD Led TV.

Mobilierul este nou și de calitate, biroul este spațios, iar patul este mare și confortabil.

Aerul condiționat vă răcorește după o zi toridă, iar pentru destindere aveți milibar, plin de produse și împrospătat zilnic.

Din dorința de a vă face să va simțiți cel puțin la fel de bine ca acasă, Vila Turistică Ayan vă așteaptă în fiecare cameră cu halate de baie, papuci de casă și produse de igiena personală.